033-10 55 50 Snabb leverans ✓Ångerrätt 30 dagar

 

Kakeldekor, Dekorplast, Väggord, Insynsskydd med mera! 

Välkommen till Paxlux Design!
När du handlar kakeldekor eller väggord av oss så handlar du direkt från tillverkaren! Genom att vi tillverkar de flesta produkter i vårt sortiment själva kan vi ge dig högsta kvalitét till lägsta möjliga pris. 
Till tillverkningen av våra kakeldekorer använder vi till exempel en självhäftande vinyl av så hög kvalitet att du kan använda den utomhus. Tack vare det kan du självklart även använda den i köket, badrummet eller till och med i duschutrymmet. Vi vågar nästan lova dig att du blir positivt överraskad när du ser hur svårt det är att skilja våra kakeldekorer från riktigt kakel! 
Till trycket av våra kakeldekorer använder vi ett ECO-SOLVENT, ett bläck som har certifierats av GREENGUARD  
Det innebär att det är säkert att använda även i miljöer där känsliga individer vistas, såsom på sjukhus eller i skolor. 
Våra dekorplaster håller även de mycket god kvalitet. Efter att ha provat många olika märken har vi valt ut det som vi tycker är allra bäst, och vårt stora sortiment av dekorplast innehåller inget annat än bra, lättanvända produkter. 
Köp någon av våra produkter i standardsortimentet, eller hör av dig till oss för att få din egen design tillverkad. 

Prisvärd dekoration för hela hemmet

Vi på Paxlux var ett av de första svenska företagen som började med självhäftande texter för ditt hem. Med tiden har vi utvecklats och tillverkar nu många olika produkter med samma inriktning.
Tack vare över 10 års erfarenhet av självhäftande vinyl har vi lärt oss vad som fungerar och vad som inte fungerar. Med ett noga utvalt material och god planering av storlek och upplägg på våra produkter, har det aldrig varit enklare för dig som kund att göra stora förändringar med små och enkla medel! 

Paxlux.se - Sveriges största sortiment av självhäftande produkter.
Alla våra produkter är speciellt framtagna för att vara enkla att använda för alla - även om du aldrig använt liknande produkter innan.  Perfekt för projekt både hemma eller för företaget. 
De flesta av våra produkter tillverkas av oss här i Sverige. För dig innebär det att du ofta kan be om justeringar i produkterna vi tillverkar, t.ex att få dem i en annan färg, annan storlek eller en helt egen design!
Dessutom får du alltid snabb leverans och god service via telefon, epost eller chatt om du har några frågor. 

Välkommen! 

Toppsäljare Dekorplast

Toppsäljare Insynsskydd

Toppsäljare Väggord & väggdekor

Toppsäljare Washitejp

FYNDHÖRNAN