Välkommen till Paxlux.se! Kul att du hittat hit. Hoppas att du hittar vad du söker, och tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar!

Paxlux.se - Sveriges största sortiment av självhäftande produkter.
Alla våra produkter är speciellt framtagna för att vara enkla att använda för alla - även om du aldrig använt liknande produkter innan.  Perfekt för projekt både hemma eller för företaget. 
De flesta av våra produkter tillverkas av oss här i Sverige. För dig innebär det att du ofta kan be om justeringar i produkterna vi tillverkar, t.ex att få dem i en annan färg, annan storlek eller en helt egen design!
Dessutom får du alltid snabb leverans och god service via telefon, epost eller chatt om du har några frågor. 

Välkommen! 

Toppsäljare Washitejp

 

Väggord, väggtexter, väggdekor, kakeldekor


Välkommen hit!

Paxlux.se tillverkar vackra väggord, väggdekorationer och kakeldekor som hjälper dig att ta din inredning ett steg längre med billiga medel.
Eftersom att du handlar dessa produkter direkt av oss som är tillverkare kan du lita på att få både bra produkter och ett bra pris!
När det gäller våra väggord & kakeldekorer finns det inga mellanhänder. Inte nog med att detta gör att du får kvalité till ett lågt pris, du kan dessutom själv påverka produkterna genom att komma med önskemål.

Köp våra färdiga produkter inom väggdekoration, kakeldekor & väggord eller skräddarsy dina egna självhäftande dekorer genom att kontakta oss.

 

Prisvärd dekoration för hela hemmet

Tack vare vår erfarenhet och kunskap har vi på Paxlux möjlighet att erbjuda riktigt hög kvalité, snabb leverans och bra priser. Med andra ord har du all anledning att stanna upp en stund se över vårt stora sortiment av självhäftande väggdekoration. Söker du något som vi inte har, t.ex. ett speciellt väggord? Kontakta oss så ordnar vi det.

Hoppas att du finner vad du söker och har du några frågor eller funderingar så tveka inte att kontakta oss!
Kundtjanst@paxlux.se